Pripreme za Novu godinu i Božić

Pripreme za Novu godinu i Božić

Vreme leti i zimi i leti, izreka je koju imamo priliku tako često da čujemo. I zaista, leto se još čestito nije ni završilo, a već je stiglo vreme da polako krenu pripreme za novogodišnje i božićne praznike. Kao i prethodnih godina, Bubalica se trudi da i ovoga puta za svoje redovne kupce i posetioce sajta pripremi široku, kvalitetnu i povoljnu ponudu, kako bi najlepši i najglamurozniji praznik dočekali u što svečanijoj atmosferi. Biće tu pregršt lepih Deda Mrazova, nasmejanih Sneška Belića, pompeznih jelena i irvasa, simpatičnih pingvina, svetlucavih jelki i fenjera, iskričavih girlandi, snegom poprskanih venaca i venčića, uvek zanimljivih snežnih kugli, sanki, lampiona, svećica, tanjirića, činija, led sijalica, podmetača, stolnjaka…. Pregršt sitnih i krupnih detalja koji će vaš dom ukrasiti i načas vratiti u detinjstvo. Na kraju krajeva, svi smo mi ili mala ili velika deca, zar ne?

Iako već sada imamo pristojan izbor ukrasa, ozbiljnije količine imaćemo na lageru krajem oktobra ili početkom novembra, tako da ćete imati dovoljno vremena da ih pogledate i odaberete. Potrudićemo se da obezbedimo što više kvalitetnijih fotografija, kako bi lakše imali uvid u proizvode i kako bi tačno znali šta kupujete. Pratite nas i na našoj fejsbuk strani, gde ćemo svakodnevno objavljivati fotografije pristiglih proizvoda. Naravno, i dalje ćemo se truditi da artikle pošaljemo brzom poštom istog dana kada poručite.

Ovoga puta objavljujemo fotografije većine artikala koje ćemo imati u ponudi, pa već sada možete polako početi da birkate šta je ono što bi bilo najlepše u vašoj kući za novogodišnje i božićne praznike.

Nadamo se da ćemo uspeti da izađemo u susret svim vašim željama, na obostrano zadovoljstvo.

Kompletnu ponudu možete pogledati u našem šopu na sajtu, rubrika u okviru grupe galerijska roba – novogodišnji program.

Srdačno,

vaša Bubalica

 

[jr_instagram id=”2″]

 

Share this post

Ostavite odgovor