Užbenici za osnovu i srednju školu, slikovnice, bojanke, romani, satira, književnost, aforizmi, pesme, zbirke, školska lektira

KNJIGE

Prikaz 1–42 od 297 rezultata

VU: 150+ nalepnica: Paja i Maja uče nove reči 4

299,00 RSD

Zalepi nalepnice, dopuni scene, nauči nove reči i druži se sa Pajom i Majom, divnim zečevima!

VU: Karte – Srpske narodne zagonetke

299,00 RSD

Edukativne karte Učim i igram se – Srpske narodne zagonetke zamišljene su takoda se od dece ne očekuje da daju odgovor na svako pitanje, već da se putem igre upoznaju sa srpskim narodnim stvaralaštvom. Učestvujući u jednoj od najstarijih misaono-govornih igara, dete će biti ohrabreno da razmišlja o svetu oko sebe u uposli maštu kako bi na osnovu teksta stvorilo sliku pojma i ponudilo rešenje. Uz pomoć ovih karata deca će učiti da kreativno i logički misle, a usput će se zabavljati i otkrivati nešto novo o svetu koji ih okružuje.

Uz edukativne karte Učim i igram se – Srpske narodne zagonetke, dete će se na jednostavan i zabavan način, kroz igru, upoznati sa usmenim stvaralaštvom našeg naroda.
Predlog za igru:
1. Karte su položene na sto licem nadole i dete nasumice izvlači jednu.
2. Saigrač čita zagonetku, a dete odgovara.

VU: Lepezice sveznalice 2-3 roze

399,00 RSD

Kroz igru sa knjigama Lepezice sveznalice otkrićete šta sve vaše dete zna. Takođe ćete videti kako kroz pitanja postepeno napreduje.

SZ MilaMar Mila Filipović

400,00 RSD

O autoru:
Mila Filipović je rođena u Užicu 1962. godine. Diplomirala je na Odseku za novinarstvo Fakulteta političkih nauka u Beogradu 1986. godine. Radila kao novinar “Vesti” i glavni i odgovorni urednik Radio Užica.
Od 1. aprila 1996. godine živi i radi u Čikagu, gde je magistrirala na Odseku za slavistiku Univerziteta države Ilinois 2005. godine. Do 2012. je bila dopisnik frankfurtskih “Vesti” iz Čikaga, a od 2017. piše za “Užičku nedelju.”
Objavila je roman “Koncentrični krugovi 2000. godine (koautor sa Snežanom Bošković) i zbirku kolumni “Pogled popreko” 2014. godine. U septembru će u Užicu promovisati svoj novi roman “MilaMar”.

Svet oko nas radna sveska 2 Pčelica

499,00 RSD

Autor: Mira Kukić i Milena Aćimović
Ilustrator: Mijat Mijatović
Format: A4
Broj strana: 64
Povez: Mek
Opis knjige:
Radna sveska iz sveta oko nas za drugi razred osnovne škole.

Prikaz 1–42 od 297 rezultata

X