PREPORUČUJEMO

KNJIGE

Prikaz 1–42 od 511 rezultata

VU: Karte – Za Devojčice: azbuka, brojevi, boje

299,00 RSD

Najlakši i najzabavniji način da vaše dete nauči azbuku, brojeve i boje!

VU: 150+ nalepnica: Paja i Maja uče nove reči 4

299,00 RSD

Zalepi nalepnice, dopuni scene, nauči nove reči i druži se sa Pajom i Majom, divnim zečevima!

VU: Karte – Glavni gradovi sveta

299,00 RSD

Uz edukativne karte iz edicije Učim i igram se – Glavni gradovi sveta, dete će na zabavan i jednostavan način, kroz igru, naučiti glavne gradove 50 zemalja sveta.
Kutija sadrži 50 karata.

VU: Karte – Srpske narodne zagonetke

299,00 RSD

Edukativne karte Učim i igram se – Srpske narodne zagonetke zamišljene su takoda se od dece ne očekuje da daju odgovor na svako pitanje, već da se putem igre upoznaju sa srpskim narodnim stvaralaštvom. Učestvujući u jednoj od najstarijih misaono-govornih igara, dete će biti ohrabreno da razmišlja o svetu oko sebe u uposli maštu kako bi na osnovu teksta stvorilo sliku pojma i ponudilo rešenje. Uz pomoć ovih karata deca će učiti da kreativno i logički misle, a usput će se zabavljati i otkrivati nešto novo o svetu koji ih okružuje.

Uz edukativne karte Učim i igram se – Srpske narodne zagonetke, dete će se na jednostavan i zabavan način, kroz igru, upoznati sa usmenim stvaralaštvom našeg naroda.
Predlog za igru:
1. Karte su položene na sto licem nadole i dete nasumice izvlači jednu.
2. Saigrač čita zagonetku, a dete odgovara.

VU: Lepezice sveznalice 2-3 roze

399,00 RSD

Kroz igru sa knjigama Lepezice sveznalice otkrićete šta sve vaše dete zna. Takođe ćete videti kako kroz pitanja postepeno napreduje.

EB: Doživljaji Toma Sojera – Džeronimo lektira – Evro Book

900,00 RSD

Klasik svetske književnosti u slobodnoj adaptaciji Džeronima Stiltona s mnogo ilustracija u boji!

EB: Velika knjiga istraživača – Evro Book

1.299,00 RSD

Uzbudljive pustolovine petnaest čuvenih istraživača, koji se nisu plašili nepoznatog!

Od Marka Pola do Amelije Erhart, saznaćete najupečatljivije detalja s putovanja čuvenih istraživača koji su nam zahvaljujući svojim podvizima otkrili nepoznate kutke Zemlje i dokazali da nas upornost i istrajnost nagrađuju novim saznanjima.

SZ MilaMar Mila Filipović

400,00 RSD

O autoru:
Mila Filipović je rođena u Užicu 1962. godine. Diplomirala je na Odseku za novinarstvo Fakulteta političkih nauka u Beogradu 1986. godine. Radila kao novinar “Vesti” i glavni i odgovorni urednik Radio Užica.
Od 1. aprila 1996. godine živi i radi u Čikagu, gde je magistrirala na Odseku za slavistiku Univerziteta države Ilinois 2005. godine. Do 2012. je bila dopisnik frankfurtskih “Vesti” iz Čikaga, a od 2017. piše za “Užičku nedelju.”
Objavila je roman “Koncentrični krugovi 2000. godine (koautor sa Snežanom Bošković) i zbirku kolumni “Pogled popreko” 2014. godine. U septembru će u Užicu promovisati svoj novi roman “MilaMar”.

EB: Atlas okeana – Evro Book

399,00 RSD

Namenjen deci predškolskog i mlađeg školskog uzrasta, ovaj atlas na četrdeset pet bogato ilustrovanih strana prikazuje zadivljujući svet mora i okeana. On sadrži jednostavne mape i kratke opise. U njemu će deca otkriti čudesan svet morskih dubina, mnoštvo životinja i bogatstva koja se u morima skrivaju, naučiće kako nastaju ostrva, šta su plima i oseka, koji je okean najdublji na svetu, gde se nalaze korali… Posebno će shvatiti koliko je važno da poštuju i čuvaju ovu izuzetno bogatu i osetljivu prirodnu sredinu.

Prikaz 1–42 od 511 rezultata

X