O nama Evon

SAMO OPUŠTENO...
BUBALICA JE VAŠE MESTO ZA SIGURNU KUPOVINU

Vodič d.o.o.

Užice, Dimitrija Tucovića 93,

telefoni:
fiksni: +(381) 31522827, mobilni: +(381) 646130607

šifra delatnosti: 4761
matični broj: 06057586
PIB: 100601937
tekući račun 160-13963-91 Banka Intesa

mail:
[email protected]

radno vreme:
Ponedeljak – petak 8:00 – 16:00

Robu šaljemo pouzećem brzom poštom.
Isporučujemo isključivo na teritoriji Srbije.

VAŽNO: Poštovani kupci, pre slanja poručene robe OBAVEZNO uspostavljamo kontakt telefonom sa kupcem, u protivnom ne isporučujemo robu, zato vas molimo da se javite na broj koji ste ostavili kao kontakt. Isto važi i za brzu poštu, ukoliko im se ne javite na telefon, poručena roba biće nam vraćena, o našem trošku, zbog čega je bitno da ostavite broj telefona na koji će se uvek neko javiti. Unapred hvala.

Sve cene na sajtu su maloprodajne cene, sa uračunatim PDV-m
Poručenu robu šaljemo najkasnije u roku od 48 sati, ukoliko se sa kupcem drugačije ne dogovorimo. Porudžbine do 12 časova najčešće šaljemo istog dana. Robu najčešće šaljemo Bex brzom poštom, ali i svakom drugom koja vama odgovara. Troškove brze pošte padaju na teret kupca. Za porudžbine preko 5.000 dinara Bubalica.rs plaća usluge brze pošte.

Poručenu robu možete platiti platnim karticama direktno na sajtu, online preko svoje banke ili pouzećem.

Pravo na odustajanje možete pročitati na našem sajtu ovde:

PRAVO NA ODUSTAJANJE – POVRAČAJ ROBE

a proces reklamacije ovde:

PRIMEDBE I REKLAMACIJE

ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

„U ime www.bubalica.rs obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni www.bubalica.rs (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.“

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

„Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.
Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.“
X