O nama

NAŠA ISTORIJA

Firma Vodič d.o.o. osnovana je 1. aprila 1991. u Užicu. Od 1993. bavi se prodajom, od 1997. bavila se štamparstvom. Duže od 10 godina bavi se prodajom knjižarske i galerijske robe. Poslednje tri godine bavimo se onlajn prodajom, sa ciljem da naše poslovanje proširimo na celokupnu Srbiju. Da bi u tome uspeli, trudimo se da budemo maksimalno korektni, brzi, da nudimo isključivo kvalitetne proizvode i da obezbedimo najbolje moguće cene za naše kupce.

KUPCI O NAMA

Saša Aćimović

Saša Aćimovićprogramer - Fokus

Već godinama sarađujem sa firmom Vodič i sa zadovoljstvom sam prihvatio da robu koju već godinama prodaju kupujem i preko interneta, što mi omogućava da sve lako obavimo i da ne gubim vreme na odlascima do trgovine, traženja parkinga i slično…

FOTO GALERIJA

Naša misija

Od prvog dana trudimo se da posao obavljamo maksimalno profesionalno, da u potpunosti ispoštujemo dogovor sa kupcem, jer samo tako možemo opstati na tržištu. S obzirom da naša firma postoji već 30 godina, to je najbolji dokaz da smo posvećeni poslu, da radimo pošteno i studiozno i da smo tu da trajemo što duže možemo.

NAŠA VIZIJA

Zahvaljujući interentu, danas se i kupci širom Srbije mogu uveriti u ono što Užičani znaju već 30 godina – da verujemo u iskren i pošten rad i da se čvrsto držimo izreke da je kupac uvek u pravu. Cilj nam je da se svaki naš kupac bude zadovoljan kvalitetom robe za koju je odvojio svoj novac, ali i našom uslugom. To su naša trajna opredljenja.

BESPLATNA ISPORUKA

Za porudžbine preko 7.000 dinara

100% pouzdano plaćanje platnim karticama

Robu isporučujemo i pouzećem, a primamo i uplate elektronskim putem

Sajt je dostupan 24/7

Naša služba stoji vam na usluzi za sva pitanja radnim danom od 8 do 16 časova.